U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fiore Rosa verzorgt workshops voor:

groepen, (personeels)verenigingen, vrijgezellen- avonden, enz.
 
De workshops kunnen ook op locatie gegeven worden.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden vooreen workshop, neemt u dan vrijblijvend contact op

 

 

 

 

 Nieuwe Workshops maart 2017

Donderdagavond 16-3 maken we een groot stoer dienblad met leren handgrepen,reageerbuisjes en prachtige bloemen. Je gaat aan de slag met wax, leer en hout en maakt de mooiste composities met kleurrijke bloemen. Kosten 55 euro pp incl. Drinks&bites.

Dinsdagavond 21-3 maken we een groot stoer dienblad met een prachtige krans. Je werkt met hout, leer, wax en schitterende bloeiers! Waaronder prachtige voorjaarsbloemen en vetplantjes. Kosten 65 euro pp. Incl. Drinks&bites.

Vrijdag 24-3 is er een "dag"workshop incl. lunch, hele dag onbeperkt koffie thee en gezelligheid. 's Ochtends gaan we aan de slag met een grote krans op een oud houten dienblad. Daarnaast geeft Esther (Fabryk Design) je extra tips&trics over het werken met Decowax. 's Middags leer ik je alle kneepjes van het boeketdraaien en maak je je eigen boeket in de populaire "bloomon" stijl. Incl. vaas.Complete dagworkshop, incl lunch. Kosten pp 99 euro.

Voor inschrijven graag een bericht via info@brykdesign.nl
of neem contact op met Fiore Rosa Bloemenatelier

  

 

 

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?